Υπηρεσίες - Το φαρμακείο της Καρνεάδου απο το 1980
14495
page-template-default,page,page-id-14495,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,bridge-child

Υπηρεσίες

Στο Φαρμακείο της Καρνεάδου εξελισσόμαστε καθημερινά, παρέχοντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες για την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.

Το δικό σας Φαρμακείο

Είμαστε δίπλα σας για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρετησή σας.

Πλήρες Εργαστήριο Γαληνικών σκευασμάτων

Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο, τεχνική κατάρτιση και πρώτες ύλες άριστης ποιότητας για την παρασκευή γαληνικών σκευασμάτων για την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας!

Ειδικοί σύμβουλοι – Υγεία και πρόληψη

Το άριστα επιστημονικό προσωπικό μας με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας, σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φαρμακευτικής φροντίδας και πρόληψης.

Εξειδικευμένο τμήμα Ορθοπεδικών

Παρέχουμε υπηρεσίες και ειδική φροντίδα για τους αθλητές, με ειδικούς συμβούλους και εξειδικευμένα προϊόντα, καθώς είναι ένας απο τους τομείς που εξελισσόμαστε διαρκώς και πρωτοπορούμε !

Κάρτα Πελάτη – Bonus Card

Με την κάρτα πελάτη κερδίζετε πόντους και ανταμείβεστε για τις αγορές σας! Ζητήστε σήμερα τη δική σας κάρτα πελάτη και απολαύστε τα μοναδικά προνόμια και δώρα που σας προσφέρει!

Κάρτα πελάτη

Με την κάρτα πελάτη κερδίζετε πόντους και ανταμείβεστε για τις αγορές σας! Ζητήστε σήμερα τη δική σας κάρτα προνομιών!

Συμβουλές για Ομορφιά & Υγεία

Το προσωπικό μας διαθέτει τις γνώσεις για να προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα ομορφιάς για τον άνδρα και την γυναίκα, με βοηθό κορυφαία επώνυμα προϊόντα της αγοράς!

Το φαρμακείο της γειτονιάς σας, δίπλα σας!

Για τους πελάτες μας, μπορεί να γίνει και αποστολή των παραφαρμακευτικών προϊόντων κατ’οίκον, από το φαρμακείο μας, την ίδια ή την επόμενη ημέρα, δωρεάν!

Αποστολή κατ’οίκον

Για του πελάτες του φαρμακείου μας, παρέχουμε την υπηρεσία της αποστολής των προϊόντων κατ΄οίκον δωρεάν!