Το Φαρμακείο - Το φαρμακείο της Καρνεάδου απο το 1980
15284
page-template-default,page,page-id-15284,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,bridge-child

Το Φαρμακείο

Το Φαρμακείο της γειτονιάς σας

Tο 1967 ο φαρμακοποιός  Απόστολος Παπαδάκος ίδρυσε το φαρμακείο του στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ. Το 1980 φαρμακείο μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο χώρο στην οδό Καρνεάδου 12. Από τότε μέχρι και σήμερα είναι προτεραιότητα μας η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Εμείς δεσμευόμαστε ότι πάντοτε θα υπάρχει “το Φαρμακείο της Καρνεάδου” για να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους κατοίκους της γειτονιάς μας, όπως και ο ίδιος το επιθυμούσε άλλωστε.

Επωφεληθείτε από τις γνώσεις μας και ζητήστε την συμβουλή μας σχετικά με τα θέματα υγείας που σας απασχολούν. Το άριστο επιστημονικό μας προσωπικό μας με τους ειδικούς συμβούλους μας είναι δίπλα σας για να σας ακούσει και να σας εξυπηρετήσει!

Εξυπηρέτηση

Με σχεδόν 40 χρόνια εμπειρία στο χώρο του φαρμακείου, είμαστε εδώ να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρετησή σας.

Υπηρεσίες

Εξελισσόμαστε καθημερινά, παρέχοντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες και εξειδικευμένα προϊόντα, για την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.

Πάντα δίπλα σας

Στόχος μας είναι να είμαστε το φαρμακείο της γειτονιάς σας και να σας βοηθάμε με τις επιστημονικές μας συμβουλές σε όλες τις ανάγκες σας!